Az Elfbeads márkáról

Az Elfbeads-et 2013 végén alapították Hollandiában azzal a céllal, hogy még több boldogságot szerezzen az embereknek szerte a világon. Az Elfbeads első kollekciójának megjelenése már az első pillanattól kezdve nagy figyelmet keltett lenyűgöző üveggyöngyeivel és egyedi stílusával. Azóta az Elfbeads világszerte elismert márkává nőtte ki magát, saját jellegzetes stílusával és személyre szabható ékszereivel.
Sok év telt el különleges dizájnokkal és az Elfbeads most új korszakba lépett egy új tulajdonossal. Egy új időszak következik, mely izgalmas új dolgokat hoz a márka rajongói számára. A márka értékei, egyedi stílusa és a szépség iránti rajongása azonban nem változik. A vállalat szíve az emberek, akik azt csinálják, amit szeretnek, ezért a vállalaton belül maradt az Elfbeads varázslat legtehetségesebb tervezője és alkotója.
Küldetésük, hogy a világot boldogabbá tegyék a gyöngyökkel, melyekben ott lakozik a szépség és a szeretet. A jövőképük pedig az, hogy a rajongóik legértékesebb és legkedveltebb gyöngymárkájává váljanak!