Üdvözöllek az oldalon, Eszter vagyok!

2018-ban kaptam meg életem első charm-ját és karkötőjét, mely – mint később kiderült számomra – csak a kezdete volt egy új, váratlan és izgalmas kalandnak. Az évek alatt az üveg- és ezüstgyöngyök az igazi szenvedélyemmé váltak. Felfedeztem, hogy nem csak egy márka létezik a piacon és a világ kinyílt előttem. Szeretném megosztani Veletek az egyedi, több márkával kombinált karkötőkről alkotott elképzeléseimet és inspirálni azokat, akik szeretnék megcsodálni a világ más tájáról származó kincseket.

Az üveggyöngyök boldoggá tesznek. Valahányszor kint vagyok a szabadban, és megnézem, hogyan játszik a gyöngyömön a nap fénye, elmosolyodom és csodálattal tölt el, hogy egy olyan pici kis csodába, hogy lehet egy egész világot elrejteni. Az apró kis üvegekben a csillagok, óceánok, színek kavalkádja és az égő tűz univerzuma található, mely a fantáziámat olyan képzeletbeli világokba juttatja el, ahol még soha nem volt. Az újabb és újabb kombinációk felfedezése a gyöngyökkel egy-egy új világot jelentenek számomra és inspirálnak, hogy még többet fedezzek fel.

Az ezüst gyöngyökkel való “játék” egy másik módszer arra, hogy megmutassam magam és kifejezzem gondolataimat, hangulatomat. Számomra ez egy alkotási folyamat is, amely kikapcsol a rohanó hétköznapokból. A kis gyöngyök magukért és értem beszélnek, újabb és újabb kombinációk kitalálására inspirálnak. Kis műalkotás minden egyes darab, melyek kombinálásából egy egész történet kerekedhet.

Ahogy a főnix is újra és újra feltámad hamvaiból, a varázslatos gyöngyök újra kombinálásából is mindig születik valami új és egyedi, ami még sosem volt.
Szeretném, ha részt vennétek ebben a folyamatos teremtésben, megosztanátok elképzeléseiteket és ötleteiteket velem és másokkal, hogy együtt élvezhessük az üveg és ezüst harmóniáját és kifejező erejét.

Az oldalon az egyik kedvenc márkámat kínálom Nektek, ahol minden gyöngy egy gyönyörű remekmű. Megtiszteltetés számomra, hogy ezeket a különlegességeket megmutathatom és megoszthatom Veletek. Szeretném, ha ez az oldal jó hangulatú és inspiráló lenne, ami örömet hoz mindenkinek.

Ha bármilyen kérdésed van, vagy szeretnéd, ha összeraknék néhány gyöngyöt neked és megnéznéd, hogyan néznének ki együtt, ne habozz írni.

Az Elfbeads még csak a kezdet.
Készen állsz egy új kalandra? Én igen!

Eszter